Acné
Especialista en l’acne juvenil, l’acne en l’edat adulta i de la rosàcia. Disposem dels tractaments més avançats per al tractament de les cicatrius.
acne,acne cara,acné,rostro con acne,acne juvenil tratamiento,dermatologo acne barcelona,dermatologa acne barcelona,acne como quitarlo
192
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-192,stockholm-core-2.1.9,select-theme-ver-7.8,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Tractament integral de l'acné

La Dra. Moreno és especialista en acné juvenil, acné en l’edat adulta i rosàcia. Tanmateix, coneix i disposa dels tractaments més avançats per al tractament de les cicatrius de l'acné el que li permet oferir un tractament integral de la patologia.

L'acné és un dels trastorns cutanis més freqüents en la població, calculant-se que fins al 80% de les persones ha patit aquesta alteració en algun moment de la seva vida. Es caracteritza per l’aparició de comedons (barbs), pàpules (grans), pústules (grans de pus) i de vegades nòduls i quists (grans profunds) en zones seborreiques com la cara, el tòrax o l’esquena.

L’aparició i persistència de l’acné, s’ha relacionat amb diversos factors, com la presència d’un excés de producció de greix, una bactèria anomenada Propionibacterium acnes (que viu als fol·licles de la pell i produeix unes substàncies responsables de la inflamació), les hormones que estimulen el desenvolupament de les glàndules sebàcies, o la queratinització dels fol·licles, és a dir, la formació d’un petit tap format per les cèl·lules mortes de la pell que impedeix que el greix sigui expulsat de manera normal.

dermatologia acne cicatrices queloides laser dermatologo psoriasis tratamiento dermatologico

Una de les seqüeles més preocupants de l’acné és l’aparició de les antiestètiques cicatrius atròfiques (deprimides). Aquestes es produeixen per una pèrdua de fibres de col·lagen i elastina i/o fibrosi. El tractament de l’acné depèn de l’extensió i la intensitat de la malaltia, de la producció de cicatrius i de factors del pacient com la seva edat, estat hormonal o característiques de la pell, així com de les seqüeles psicològiques i impacte en la qualitat de vida. Iniciar el tractament de forma precoç pot evitar les cicatrius físiques i psicològiques.

foto cicatrices

Tractaments per l'acné


L'abans i el després