Dra. Moreno
Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona(Unitat Docent de la Vall d’Hebron). Especialitzada en dermatologia i venereologia.
dermatologia barcelona,dermatologia en barcelona,dermatología barcelona,dermatologia facial,dermatologia laser barcelona,dermatologia para adolescentes,dermatologia laser,dermatologia estetica barcelona
94
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-94,stockholm-core-2.1.9,select-theme-ver-7.8,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Dra. Sara Moreno

dermatologia acne cicatrices queloides laser dermatologo psoriasis tratamiento dermatologico

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent de la Vall d’Hebron) en el 2008.

Especialització en Dermatologia i Venereologia, via MIR, per l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida de 2009 a 2013.

Observership en el Servei de Dermatologia del St. John’s Institute of Dermatology del St. Thomas Hospital de Londres en el 2012.

Màster en Medicina Clínica per la Universitat de Lleida en el 2009.

Ha desenvolupat un projecte de recerca sobre nevus i melanoma en el Institut d’Investigació Biomèdica de Lleida a partir d'una beca atorgada per la Diputació de Lleida en el 2014.

Doctora Cum laude amb la tesi doctoral: “Evolució dels nevus melanocíticos adquirits. Epidemiologia en la infància, biomarcadors de senescència i fenomen d'autoinvolució” en el 2017.

Formació en làser en el Centre Mèdic Teknon de 2015 a 2019.

És membre numerari de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia i de la International Dermoscopy Society.

Assessora científica en revistes d'alt interès internacional com British Journal of Dermatology, Nature o Cancers.